09 november 2012

Registreeru Avita kodulehe kasutajaks

Hea algklassiõpetaja!

Tuletame Teile meelde, et kui õpetate oma klassi Avita uute õpikute-töövihikute järgi, leiate meie kodulehelt täiesti tasuta mitmesugust vajalikku lisamaterjali tundide läbiviimiseks. Selleks on tarvis ennast registreerida Avita kodulehel www.avita.ee , vajutades avalehe ülemisel ribal „Abiks õpetajale“ nupule. Teile saadetakse vajalikud paroolid õpetaja suletud keskkonda sisenemiseks.

Sealt leiate hetkel 1. ja 2. klassi uute õpikute (eesti keel, matemaatika ja loodusõpetus) ning 3. klassi hetkel kehtiva loodus- ja inimeseõpetuse õpiku järgi tehtud töökavad, milles on hulgaliselt linke lisamaterjaliga (lisatekstid kuulamisülesannetega ettelugemiseks, metoodilised näpunäited tagavaraks, suured õpikujoonistused, mängud, ülesanded, skeemid, liikuvad joonised lastele ekraani peale näitamiseks). Õpetajad, kes alustavad järgmisel aastal uue klassiga, on kevadisel koolivaheajal oodatud Avita kursustele, kus kõigest sellest lähemalt räägitakse ning õpetajale tema võimalusi tutvustatakse.

Lisamaterjali lisandub kodulehele pidevalt vastavalt õpikute valmimisele ning tulevikus moodustub sellest õpetaja interaktiivne materjal (e-tund). Juba praegu on saanud õpetajad tutvuda 4. klassi loodusõpetuse e-tunniga ning valmimas on ka 4. klassi matemaatika e-tund.



Anneli Veskimäe

AS BIT turundusjuht

Kirjastus Avita

Pikk 68 Tallinn

6275413


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar